Home Omhoog Introductie Service en Diensten Reserve onderdelen Downloads Contact Foto's
     
                                   Machine Koelers
                         

Home Omhoog Introductie Service en Diensten Reserve onderdelen Downloads Contact Foto's   

 
Drukluchtkoeling op diesel motor.             Koelerbundel zonder kamers.

Machine koelers en drukgaskoelers

Warmtetransport.nl heeft de mogelijkheid om samen met haar partners de warmtewisselaar(s) voor motoren en generatoren te leveren. De compressie inlaatlucht van een motor wordt gekoeld met een koelwaterkringloop. De fabrikaten GEA en BBC kunnen u aangeboden worden. Voor de koeling van het motorwater en de rookgassen kunnen buizenwarmtewisselaars gekozen worden. De teruggewonnen warmte kan nuttig worden ingezet voor de verwarming van een CV-water systeem. Indien de warmte van motorwater en cilinderkoelwater moet worden afgevoerd en vernietigd kan gekozen worden voor een luchtgekoelde koeler of radiator. Met een luchtgekoelde koeler (compleet met staalconstructie en ventilatoren) kan een motor volledig onafhankelijk functioneren, ook in gebieden waar geen water ter beschikking staat.

Afhankelijk van de andere koelwater mogelijkheden die ter beschikking staan, zoals rivierwater of zeewater, worden de materiaalcombinaties aangepast. De koelers worden gebouwd in onderstaande materialen, eventueel met een anode bescherming.

Pijpmateriaal bv Cu (SB of SF), CuZn20Al (SoMs 76), CuZn28Sn (SoMs71), CuNi10Fe, CuNi30Fe. Pijpplaten CuAl10Ni (Inox 90R) e.d.

Samen met onze partners kunnen wij u snel en betrouwbaar leveren. Ook de reservedelen voor de betreffende warmtewisselaars.

De Standaard uitvoering :

•  Cu of CuNi buisjes 12mm, met 0,4 mm wanddikte.
•  Aluminium compact vinnen aan de buitenzijde met evt."Goldlackierung"
•  Messing pijpplaten
•  Stalen kamers met bv Rilsan coating

 

 

Home ] Omhoog ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan webmaster@warmtetransport.nl.
Copyright 2008 Warmtetransport.nl B.V.
Laatst bijgewerkt: 30 januari 2008