Home Introductie Producten Service en Diensten Reserve onderdelen Downloads Contact Foto's
     
                                   Service en Diensten
                         

Home Introductie Producten Service en Diensten Reserve onderdelen Downloads Contact Foto's   

Service rondom warmtewisselaars ( al of niet geleverd door Warmtetransport.nl )

Warmtetransport.nl is uw onafhankelijke partner voor warmtewisselaars en warmtetechniek op de Nederlandse markt. Alsmede uw partner voor de projectfase, realisatie, montage en service.

Kortom: Wij verzorgen het hele traject vanaf de eerste schetsen op papier, tot de realisatie van uw projecten met warmtewisselaars. U kunt met een enkele partner aan tafel en erop vertrouwen dat de uitvoering voor U in goede handen is, en door bekwame en gerenommeerde partners wordt uitgevoerd.

Door de 24 uurs SERVICEDIENST van de firma C. de Vries B.V.,Valkenburg (ZH), waar wij nauw mee samenwerken is er ten aller tijde ondersteuning bij calamiteiten.

C. de Vries B.V. heeft ruime ervaring in onderhoud van branders/ketels/appendages, verzorgen van periodieke keuringen (t.b.v. het Stoomwezen.(ketel/ontgasser) en algemeen installatiewerk, zoals ketelhuisinrichting, leidingen voor stoom en condensaat en bijbehorende appendages en de elektra.

Bij Warmtetransport.nl zijn verder alle onderhoudswerkzaamheden rondom een warmtewisselaar, zoals de in- of uitbouw, inspectie, reiniging, reparatie en/of vervanging onder te brengen.

Door onze jarenlange ervaring met de warmtewisselaars van GEA, worden deze GEA warmtewisselaars preferent ingezet. De service aan de wisselaars met stalen volbad verzinkte vinnen is erg eenvoudig en gebruikers kunnen met bijna elke methode de gevinde pakketten zelf reinigen, zonder schade aan te kunnen richten.

Warmtetransport.nl verkoopt niet alleen warmtewisselaars van het fabrikaat GEA, wij monteren de warmtewisselaars ook voor GEA, indien gewenst.

Onze vertegenwoordiging in de Benelux gebeurt vanuit Vlaardingen. Wij vertegenwoordigen kwaliteit. GEA warmtewisselaars voldoen aan onze hoge eisen.

 

 

Home ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan webmaster@warmtetransport.nl.
Copyright 2008 Warmtetransport.nl B.V.
Laatst bijgewerkt: 30 januari 2008