Home Introductie Producten Service en Diensten Reserve onderdelen Downloads Contact Foto's
     
                                   Introductie
                         

Home Introductie Producten Service en Diensten Reserve onderdelen Downloads Contact Foto's   

Warmtewisselaars van Warmtetransport.nl B.V.

Uw onafhankelijke partner voor warmtewisselaars en warmtetechniek op de Nederlandse markt. Warmtetransport.nl is een besloten vennootschap, gevestigd in Boijl en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24347941.

Door onze jarenlange ervaring met de warmtewisselaars en producten van GEA, en de bewezen kwaliteit daarvan, worden warmtewisselaars van GEA preferent ingezet.

Wij verkopen warmtewisselaars van diverse GEA fabrieken, en werken nauw samen met GWA GmbH ( www.gwa-berlin.de ) uit Duitsland.

Warmtewisselaars zijn er in vele uitvoeringen en afmetingen. Onze kennis en ervaring staat U ter beschikking om de meest geschikte uitvoering te selecteren. In alle fasen van uw project kunnen wij U van dienst zijn met:

·         Warmtetechnische berekeningen en design.

·         Layout en benodigde plot area.

·         Budget voor de equipment.

·         Levering van de geselecteerde producten.

Warmtetransport.nl verkoopt warmtewisselaars van het fabrikaat GEA, maar ook ‘niet GEA’ leveranciers kunnen worden aangeboden. Wij hebben ook eigen productie mogelijkheden in Nederland, indien gewenst. Er wordt samengewerkt met gerenommeerde leveranciers voor productie, montage en service.

Warmtetransport.nl kan bij al uw projecten, waar warmtewisselaars benodigd zijn, van dienst zijn. Bij het design worden de Europese regels, de Pressure Equipment Directive (PED ) aangehouden, en normen betreffende drukapparatuur EN-13445, EN 13480, En 12952 ea., en industrienormen zoals API, Tema e.d.

 

Home ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan webmaster@warmtetransport.nl.
Copyright © 2008 Warmtetransport.nl B.V.
Laatst bijgewerkt: 30 januari 2008